Czas |
Wprowadzona zmiana |
Informacja |
Zmiany wprowadził |
12:35:51 |
Edycja elementu informacja |
Informacja z otwarcia ofert w postępowaniu prowadzonym w trybie zaproszenia do złożenia ofert - Usługa wydania 2000 szt. książki pt. „Kulturowe i kulinarne dziedzictwo Gminy Otmuchów” w ramach zadania „Otmuchowskie smaki naszym kulinarnym dziedzictwem”, które współfinasowane jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020, według specyfikacji: format A4, ilość stron 90(92), zadruk w pełnym kolorze, papier – kreda mat 170g, okładka zadrukowana w pełnym kolorze – uszlachetniona folią błyszczącą, oprawa twarda, wkład szyty nićmi. |
Bogusław Lis |
12:32:39 |
Upublicznienie elementu informacja |
Informacja z otwarcia ofert w postępowaniu prowadzonym w trybie zaproszenia do złożenia ofert - Usługa wydania 2000 szt. książki pt. „Kulturowe i kulinarne dziedzictwo Gminy Otmuchów” w ramach zadania „Otmuchowskie smaki naszym kulinarnym dziedzictwem”, które współfinasowane jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 |
Bogusław Lis |
12:32:35 |
Upublicznienie elementu załącznik do informacji |
Informacja z otwarcia ofert w postępowaniu prowadzonym w trybie zaproszenia do złożenia ofert - Usługa wydania 2000 szt. książki pt. „Kulturowe i kulinarne dziedzictwo Gminy Otmuchów” w ramach zadania „Otmuchowskie smaki naszym kulinarnym dziedzictwem”, które współfinasowane jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 |
Bogusław Lis |